dinsdag 14 oktober 2008

AFSCHEID

Vandaag heb ik totaal onverwachts gedwongen en definitief afscheid moeten nemen van een aantal dierbaren. Ik ga hier zeker niet uitbreiden over het hoe en waarom maar ik wil gewoon aan deze mensen even zeggen dat ik hen nog steeds graag zie.

Maar, indien het klopt wat er vandaag werd gezegd en ik en mijn dochtertje uit jullie leven moet blijven kan ik alleen maar zeggen: Kom dan ook niet meer op mijn blog!!! Het interesseert jullie niet hoe het met ons gaat, wel, kom het hier dan ook niet lezen!!! Je kan mij altijd bellen als je moet weten hoe het gaat en jullie weten me wonen.

Ooit komt er een dag dat je alleen zal zijn L., dat de persoon waarvoor je koos (ter verduidelijking, ik heb je nooit voor die keuze gezet) er niet meer zal zijn. Hopelijk voor jou gebeurt dit niet te snel, maar ik kan niet zeggen of ik er dan nog zal zijn (de laatste die er eigenlijk wel nog zou geweest zijn dan).

Wat vandaag gebeurde heeft mij gekraakt, maar het ergste is dat er nog zoveel leugens boven gekomen zijn. Ik had veel liever eerlijkheid gehad maar dat is voor sommige ongekend. Ik vernam dat JIJ te zacht bent, en niet durft tegen me zeggen wat je denkt. Wel, ik kan alleen maar zeggen: niet alleen tegen mij (maar IK probeer dan ook geen macht over jou te hebben, en moet die ook niet hebben). Ik ben heel blij om haar nog eens gehoord te hebben al was het op de verkeerde manier. Maar ja, "er was toch te veel gebeurd, dus het kon nooit meer goed komen", waren ooit haar laatste woorden. Dan trek je maar conclusies en dan verwijt men je dat je geen moeite doet. Ik kan er geen blijven doen als de andere partij er zich tegen verzet.

Ik probeer een nieuw leven op te bouwen, wat aardig lukt. Vele mensen gunnen ons dit geluk maar diegenen waar ik zo graag van wilde horen dat ik me herpakt heb en het goed doe nu, die gunnen mij dit geluk absoluut niet, laat staan dat ze er deel willen van uitmaken.

Veel geluk verder. Jullie leven allemaal verder in mijn hart en in dat van ons Lotteke.

Spijtig dat het de kinderen zijn die hier slachtoffer van moeten zijn.

2 opmerkingen:

Gwen zei

amai....

veel sterkte

gwen

karin zei

goh word hier stil van...
hoop dat je toch steun en vriendschap vindt !
veel sterkte !