maandag 24 november 2008

Doop Prinses Lotte

OK, ik weet het, 't is weeral veel te lang geleden. Op scrapgebied staat het tegenwoordig op een heel laag pitje omdat we het allemaal heel druk hebben en daartussen proberen om zoveel mogelijk tijd met ons drietjes door te brengen.

Gisteren hadden we dan een familiefeestje, waarbij ons Lotteke in het middelpunt van de belangstelling stond. Eindelijk werd ze gedoopt.

Na de mis hadden we een leuk feestje, waar spijtig genoeg enkele belangrijke mensen op ontbraken maar we maakten er het beste van. Lotte moest zich belangrijk voelen en genieten van deze dag. De aanwezigen deden hun uiterste best om deze dag te doen slagen en dat is zeker gelukt.

Overstelpt werd ze met cadeautjes en vooral heel veel liefde en aandacht. Door alle spanning voro het komende feestje lukte het ons niet om haar nog wat te slapen te leggen voor de mis dus we vreesden wat voor de vermoeidheid die zou toeslaan. Maar wonder boven wonder, om 21u30 liep ze nog rond te huppelen terwijl alle gasten al naar huis waren. Maar eens we haar in bedje gekregen hadden moet ze als een blok in slaap gevallen zijn. In tegenstelling tot andere nachten was ze een uur later totaal niet van richting veranderd, lag haar knuffel en zakdoek nog bovenop haar, net zoals we haar in bedje gelegd hadden.

Ik ben trouwens heel fier op mijn kleine prinses. Ze heeft zich uitzonderlijk goed gedragen tijdens de mis, natuurlijk wel de aandacht van de pastoor opgeëist en laten zien dat ZIJ centraal stond. Ook thuis heeft ze het heel flink gedaan. FLink gespeeld met haar neefje Elian, braaf aan tafel gegeten, kortom, haar gedragen zoals een flinke kleuter doet.

Foto's van deze dag zullen later nog volgen, en deze gaan zeker zonder fout gescrapt worden.

Geen opmerkingen: