woensdag 7 januari 2009

Kerstkaartjes gemaakt.

OK, ik besef het maar al te goed. 't Is weeral effe geleden maar 't zijn dan ook drukke tijden geweest. De komende weken ziet het er zelfs niet beter uit. Maar goed. Eerst en vooral wil ik bij deze nog iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat 2009 voor iedereen mag brengen waarvan hij droomt. Ondertussen heb ik ook niet echt meer gescrapt, alhoewel, nog wel een paar LO afgewerkt van de laatste scrapbookdag bij Creanijn. Deze vond plaats net voor Vicky's vertrek op wereldreis. Ik heb ondertussen wel nog heel wat nieuw materiaal aangekocht en zit boordevol ideeën maar de tijd ontbreekt me spijtig genoeg. Zelfs met de DTB van In2Hobby (december) ligt hier nog zo goed als gesloten.

Dus hier eerst effe wat foto's van de laatste LO's.

SSA54673SSA54674

SSA54675SSA54677

SSA54678SSA54679

Wat ik hier nu eigenlijk kwam posten waren mijn zelfgemaakte kerstkaartjes. Het is de allereerste keer dat ik dit doe dus ze zijn zeker niet zo mooi als degene die ik op andere blogs al bewonderd heb maar dat is één van de dingen waar ik me dit jaar meer ga aan wagen: kaartjes maken en stempelen.

Het kaartje met de foto heb ik in drie exemplaren gemaakt, er zijn er twee bij die door Lotte werden gemaakt (want zij stond erop de kaartjes van meter en peter zelf te doen) en dan nog wat anderen. Blijkbaar ben ik wel vergeten op sommigen onze namen te zetten: dom, dom, dom.

SSA54543SSA54544

SSA54546SSA54547

SSA54548

SSA54551SSA54552

SSA54555SSA54558 SSA54556

Voila, dat was het tot nu toe. Ik heb ook nog twee andere "dingen" gemaakt maar die gaan pas later verschijnen. Het zijn nl. nog de nieuwjaarscadeautjes voor Lotte haar meter en peter en die hebben we nog niet gezien. En aangezien haar meter nogal eens komt piepen op deze blog gaan we de nieuwsgierigheid nog wat aanwakkeren :-) Nog eventjes geduld dus.

Voila, hier laat ik het voorlopig eventjes bij. Tot volgende keer.

Kristel

3 opmerkingen:

Jenny zei

En net nu komt meter J weer eens piepen en natuurlijk is ze benieuwd naar wat die kleine meid gemaakt heeft, jullie ook? Nog een weekje geduld, dan mag mama de foto's op haar blog plaatsen, da ag.

Wendy zei

Hallo Christel,

Kwam hier toevallig op je blogje. Je hebt prachtige kerstkaartjes gemaakt! Ik ga er het ganse jaar door maken denk ik, zodat ik mij niet moet haasten op het einde van het jaar.

Groetjes,
Wendy

Babs zei

Er zitten een paar leuke exemplaren tussen hoor!!!
Kom eens kijken op mijn blog, ik heb een klein surprieske voor u!!
Groetjes Babs