maandag 26 januari 2009

Verdwenen foto's

Voila, meter en peter zijn langsgeweest dus bij deze mogen de foto's van de kadootjes geplaatst worden, zo dacht ik dus. Blijkt dat ik de foto's niet meer terug kan vinden en de kadootjes zijn dus al weg :-( Mss staan ze nog op de oude pc maar die ga ik dus niet terug aansluiten voor 2 fotootjes.

Ondertussen is de grootste drukte hier wat door. Zaterdag was het Lotteke haar verjaardagsfeestje. Jaja, ondertussen is ze al drie jaar geworden, ons kleine meisje. Rotverwend was ze weer maar 't was een leuk feestje.

Ik had gedacht dat het de komende weken wat rustiger zou worden maar niets lijkt minder waar. Op het laatste moment heb ik beslist om zaterdag naar Beervelde te gaan om daar een workshop stempeltechnieken te gaan volgen bij Wendy en Bruno. Het is de eerste keer dat ik ben hen ga maar sinds het vertrek van Vicky moest ik op zoek naar een andere leverancier en kwam zo ben terecht. De laatste tijd heb ik heel wat stempels en inkten gekocht en sinds de zelfgemaakte kerstkaartje heb ik wel zin in wat nieuws. Ik ging er dus nooooooooit aan beginnen hé, aan 't stempelen, maar zo zie je maar. Ik ben heel benieuwd. ondertussen liet ons Babs weten dat ze ook meegaat dus das al minstens 1 iemand die ik ken, en 'k ben wel blij dat we elkaar zullen weerzien want is weer van 't scrapweekend geleden. Vandaag heb ik ook besloten om naar "scrappen voor muco" te gaan. Gaan scrappen en dan nog voor een goed doel ook, beter kan niet hé :-)

Volgend weekend staat dan in het teken van de collega's. De zesde hebben we ons nieuwjaaretentje, en als dat uitdraait zoals vorige jaar, dan zal ik weer niet vroeg in mijn bedje liggen. Den dag daarna gaan we gezellig quizzen met een hoop collega's. En tot slot staat er de zesde maart een tupperware-avond bij mij thuis op 't programma. Waarschijnlijk ook weer met een hoop collega's, dus dat wordt ook weer een leuke boel.

Dan nog is bekijken om al onze bongo-bons op te krijgen. Er staat nog een dineetje met ons tweetjes op 't programma, een weekendje ardennen, een verwendagje in een beautycenter,....

Ok, dit was het dan weer. Ik hoop nu toch terug wat tijd te vinden om te gaan scrappen want 't is weer al veel te lang geleden. Ik heb er echt zin in maar 't ontbrak me de laatste tijd echt aan tijd.
Mss eens een weekje verlof voor mezelf nemen ?

Groetjes

Kristelc

4 opmerkingen:

Veerle zei

hey Kristel! ik ben er zaterdag ook bij! super!!

tot dan!

Wendy zei

Hey Kristel,

Je zal het zeker en vast leuk vinden en we kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Groetjes,
Wendy en Bruno

Babs zei

Kristel, ik heb je getagged! Kijk maar op mijn blog. Groetjes Babs

Katz zei

een award voor jou ! meer uitleg vind je op mijn blog !

Grtjs, Katz