zaterdag 7 juni 2008

Weer een leuk vooruitzicht

Jaja, er werd al een tijdje over gesproken op "De Scrappertjes-groep" maar nu is het een feit: IK GA MEE. Oorspronkelijk was het een initiatief van op het Art Noevoo Forum maar het werd al gauw ook over onze groep verspreid. De meeste leden zijn gemeenschappelijk, vandaar. Er werd gesproken over een heus scrapweekend, dames onder elkaar. Wel, het werd een feit. Het eerste weekend van oktober gaat het door. Een huisje gehuurd waar we met zijn allen gaan scrappen en tetteren en scrappen en tetteren, enz.... Het leek mij wel leuk maar het duurde even voor ik over de streep te trekken was. Hier loopt namelijk een klein meisje rond die ik maar moeilijk kan missen (een dagje OK, maar van vrijdag tot zondagavond???). Uiteindelijk in overleg met de papa heb ik dan toch maar besloten om mee te gaan. Ik was nl al wat teleurgesteld dat ik uiteindelijk niet naar SAG gegaan ben (dit weekend bezig trouwens) dat ik dit nu toch maar niet voorbij liet gaan. ALs ik denk aan de scrapdagen bij Vicky waar ik altijd een leuke tijd heb, met allemaal leuke dames, dan kan het niet anders dan dat dit weekend ook heel leuk gaat zijn. Buiten het scrappen hebben we allemaal nog wel extra gemeenschappelijke interesses. Heel wat mensen met kids van dezelfde leeftijdsgroep, of met dezelfde huisdieren (konijnen :-), hoe zou dat komen Vicky? ) , en nog wel wat van die dingen. Ook voor mij is het zeker weer een uitgelezen moment om door mijn stapel foto's te geraken want thuis steek ik toch liefst meer tijd in de dochter dan in het kleven van foto's van de dochter. De meesten van diegenen die meegaan zien elkaar ook regelmatig omdat ze korter bij elkaar wonen, maar ik als outsider, in Leuven, moet toch altijd een eindje rijden, waardoor ik de voorkeur geef aan hele dagen om mee te gaan, en niet aan een avondje om te croppen ofzo. Dus bij deze is dit weekend weer iets ideaal voor mij. Met dank aan het ventje, die het mij echt gunt dit te doen, en zo ook een weekendje vrij kan maken om wat tijd met zijn dochtertje door te brengen, onder hun twee.

Voila, nu lekker bedje in en dromen van een ander leuk vooruitzicht dat wel heel kortbij komt nu: KRETA, vrijdag zijn we weg.

Groetjes
Kristelc

2 opmerkingen:

karin zei

Prettige reis Kristel ! heb je al een nieuw album gemaakt adhv de schetsen voor je Kreta-foto's :) ?
Zal vrijdag even aan je denken, we vertrekken 's avonds naar Kroatië... hoop voor jou, net als voor ons op mooi weer !

Enne, heb na lang twijfelen mezelf ook ingeschreven voor het scrapWE ! het belooft tof te worden.

Creanijn zei

Ja hé, weer iets om naar uit te kijken! Met z'n allen gezellig scrappen.
Enne, wat die konijnen betreft, hoe zou dat komen??? Moesten alle konijnen zijn als Speedy, denk dat er overal 10 rondhuppelen...
Veel plezier op reis!!!
Groetjes,
Vicky