dinsdag 20 mei 2008

We zijn er weer ingevlogen

Zaterdag was het dus zover. Een uitstapje naar Oostkamp om bij Vicky aan een album te werken. Het was een leuke dag. Veel te kort natuurlijk omdat ik zoals reeds geweten, later die avond in Lommel moest zijn. Spijtig genoeg liep het daar niet al te best af, maar nog vijf matchen te gaan, dus alles kan nog.

Bij Vicky was het anders wel een vruchtbare dag. In principe was het de bedoeling om 10 spreads te maken maar ik was wat snel en maakte er dus elf. Sommigen hadden foto's bij en werkten hun pagina's al onmiddellijk af maar wegens tijdsgebrek (ik vertrok al rond 15u30) hield ik het bij de lege LO's. Oorspronkelijk was het ook de bedoeling om de pagina's te gebruiken om al een basis te hebben voor het Kreta-album maar vandaag kon ik het niet laten.

Op dinsdagnamiddag ben ik namelijk altijd vrij en vandaag kriebelde het toch (dat heb ik trouwens altijd als ik van bij Vicky kom). Dus heb ik maar de doos met foto's bij de hand genomen en foto's gezocht die bij mijn LO's pasten.

Het resultaat zijn drie spreads die afgewerkt raakten. Voor de titels te maken heb ik mijn geliefd speeltje (Cricut) gebruikt, dat nu nog leuker geworden is, dankzij de tips die ik van Virginie en Babs kreeg. Merci dames, nu lukt het perfect.

Bij deze dus al drie spreads. Twee spreads van de vierde verjaardag van mijn oudste nichtje (ze is er wel al vijf ondertussen, dus sta serieus achter zoals je ziet) en eentje met foto's van Lotte die onze schoenen past, eigenlijk ook al van zo'n 9 maand geleden.

Wie geïnteresseerd is om ook zo snel LO's af te werken, Vicky heeft geloof ik nog plaats vrij op zaterdag 24/05 maar dan zal je snel moeten zijn. 't Is echt de moeite, al is het maar voor de fun die we maken, tussen het scrappen door.
4 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Super, Kristel! Ik heb er ook al enkele afgewerkt. Er staan er al drie op mijn blog, de vierde moet ik nog op pc zetten, lol! Dus als je benieuwd bent, ga maar eens kijken hihi. Leuk je ontmoet te hebben, het was heel gezellig! Ik wist pas wie je was toen je over Lotte begon, lol!

karin zei

Mooi hoor Kristel ! kan het goed geloven dat het al kriebelde om er aan te beginnen...en ze zijn leuk geworden !
Je hebt de schetsen mee gekregen hé, dus maak ze gewoon opnieuw voor je Kreta-album ...LOL
groetjes, Karin

Katz zei

flink doorgewerkt zeg! knap hoor !
grtjs, Katz

Babs zei

hele mooie lo's hoor!!! Ik heb er al een paar afgewerkt maar heb nog geen tijd gehad om ze te fotograferen, het zal nog eventjes moeten wachten want volgende week ben ik in center parks. groetjes Babs