dinsdag 22 april 2008

Zoals beloofd, nog wat gescrapt.

Hoi iedereen,

Gisteren had ik dus normaal een dagje verlof en ging er dus een scrapdagje van maken maar... zondagmiddag begon het. Keelpijn, mijn klieren gezwollen en suf dat ik me voelde. Dat zag er dus niet goed uit. Maandagmorgen dus toch maar vroeg mijn bed uit ipv het voorgenomen uitslapen en naar de dokter. Na anderhalf uur in de wachtzaal gezeten te hebben was het dan aan mij. Conclusie: witte angine, serieus erg, en de vijfde al dit jaar. Had mijn conclusies dus eigenlijk al getrokken maar moest toch naar de dokter voor medicatie hé. Ok, drie dagen thuis. Hm, vinden we dat erg? Nee, schrijf maar op (voor alle duidelijkheid, het is de vijfde keer dit jaar maar wel de eerste dat ik ermee thuisblijf), anderen blijven voor minder thuis, dus waarom niet. Toen moest ik wel nog langs de controle-arts van het werk, dus rond kwart voor twaalf was ik dan eindelijk thuis. Scrapping-time??? Euh, nee, want in tegenstelling tot de vorige keren had ik er gisteren toch echt wel serieus last van. Van echt suf en mijn spieren die wilden echt niet mee. Dus van de gelegenheid gebruik gemaakt om al naar Prison Break te kijken (ja, wij nemen dat op zondag op want dan is het flikken-tijd en ge moet ergens uw keuze maken als je nog geen digitale tv hebt natuurlijk). Daarmee heb ik de voorlaatste aflevering gezien want anders is het altijd zoeken naar een goed moment. Meestal is dat dan op woensdagavond of op zondag maar OHL speelt deze week zowel woensdagavond als zondagnamiddag thuis dus dat zat er toch niet in. Goed, om nu ter zake te komen, vanmorgen moest ik weer vroeg op want dinsdags moet ik Lotte naar de kribbe brengen (nee, ik hou haar niet thuis als ik ziek ben want dan zaagt ze toch een hele dag en verveelt dat kind zich steendood, ze gaat nl heel graag naar de kribbe). Terug thuisgekomen vond ik het stom van terug in bed te gaan liggen en bedacht dat ik McClouds gisteren opgenomen had wegens te moe om nog te kijken, dus me terug in de zetel gelegd en video aan. En toen ben ik er maar ingevlogen, en gevlogen is echt wel het goede woord. Kijk zelf maar.

Het zijn nog wat LO's geworden voor het Plopsa Coo-gedeelte. Heb nog eventjes geteld en nog drie spreads te gaan en deze is ook klaar dan. Vandaag alvast vier spreads afgewerkt en een voorblad. Wonder boven wonder tellen ze ook allemaal nog mee voor de challenge. Het BG-papier begint stilaan uitgeput te raken en dus moet ik in mijn ander papier gaan duiken en dat zie ik zo niet zitten eigenlijk. Maar alles moet op, dus zal er maar stilaan mee beginnen.

Heb van Vicky nog een hoop cardstock binnengekregen en een BG-pakket maar das maar één vel telkens dus voor spreads niet ideaal als ik dezelfde achtergrond wil gebruiken. Jaja, je hoort het al komen. Er gaat weer wat gekocht worden op de scrapbookdag volgende maand. Nu met het oog op een huis te kopen zal ik het zeker wat kalmer aan moeten doen maar ja..... :-)

Goed, nu laat ik de foto's maar op jullie los want kan me voorstellen dat niet iedereen even geïnteresseerd is in heel dit verhaal.

Groetjes

Kristelc
2 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Flink gewerkt, Kristel! Nu nog snel genezen...

Virginie zei

Verzorg je maar met je witte angine, want als je dat niet verzorgd ga je terug één krijgen, en zo te zien heb je er al genoeg gehad dit jaar.

ja zeg, amaai, flink doorgedaan, en ze zien er allemaal héél mooi uit.Chic chic Proficiat hoor. De teller tikt goed vooruit bij jou. allee nog 24 dagen en dan is het zover terug 20 LO's zullen er worden gecreeerd. Ik verlang al hoor. Vele groetjes Virginie