dinsdag 1 april 2008

Yeeeees, Vicky doet het weer :-)

Goed nieuws in mijn mailboxje vandaag. Vorig jaar deed Vicky de scrapbookdag in juni en nu heb ik dit jaar rond die tijd toch wel mijn reis geboekt. Sinds de tweede creanijn scrapbookdag ben ik al elke keer van de partij geweest en ik wil ze dus voor geen geld missen. Vandaag dus het mailtje met de verlossende mededeling. De volgende scrapbookdag gaat door in MEI. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!! Ik kan erbij zijn. En wat nog veel leuker is: deze keer is het een volledig album dat we gaan scrappen. Deze workshop heb ik vorig jaar in de zomer (jaja, speciaal een dagje verlof voor genomen op een dinsdag) ook al eens gevolgd en was een heus succes. Ik raakte eindelijk eens wat foto's verwerkt. Het is ook sinds die workshop dat ik op 30x30 ben beginnen scrappen, daarvoor op A4. Het leuke aan deze workshop, zo net voor mijn reis, is natuurlijk dat ik weer een hele voorraad foto's ga wegkrijgen voordat er weer een pak gaan bijkomen op 10 dagen (mezelf kennende). Of is het spijtig dat het voor de reis is? Want mss had ik gewoon ook mijn reisalbum kunnen maken. Ach ja, ik heb nog tijd tot 17 mei om te beslissen wat ik doe: foto's wegwerken of mijn reisalbum al voorbereiden.

Maakt voorlopig niet uit, ik ben nu gewoon in de wolken.

Wie erbij wil zijn, inschrijven moet zeer snel gebeuren want de plaatsen zijn snel ingenomen. Kijk maar eens op de creanijn website.

 

Groetjes

Kristelc

6 opmerkingen:

Creanijn zei

Hihi Kristel,

Zo te zien ben je er helemaal klaar voor!
Groetjes,
Vicky

Caroline van Scrap2be zei

lol, heb jij aandelen of zo? Ik ga ook!

Babs zei

Ik heb mezelf en Virginie ook ingeschreven. Het zal wat drukker zijn dan in juli vorig jaar, maar de foto's smelten als de zon zo!!!
Tot de scrapbookdag dan hé!
Groetjes Babs

Creanijn zei

Kristel,
Ben je al vandaag naar de schetsenblog gaan kijken? er staat namelijk goed nieuws te lezen!
Groetjes,
Vicky

Virginie zei

Ben ook REUZE blij met de scrapbookdag.Van zodra ik het zag heb ik een mailtje gestuurd naar Babs, en nog een smsje ook, zodanig dat we niet te laat zijn want die albumeditie was héél leuk om te doen hé. Jij hebt erachter nog gecropt weet je nog?? Tot den 17den hé
vele groetjes
Virginie

Babs zei

proficiat met je "overwinning" van de maand maart, op naar de volgende!!