maandag 26 januari 2009

Verdwenen foto's

Voila, meter en peter zijn langsgeweest dus bij deze mogen de foto's van de kadootjes geplaatst worden, zo dacht ik dus. Blijkt dat ik de foto's niet meer terug kan vinden en de kadootjes zijn dus al weg :-( Mss staan ze nog op de oude pc maar die ga ik dus niet terug aansluiten voor 2 fotootjes.

Ondertussen is de grootste drukte hier wat door. Zaterdag was het Lotteke haar verjaardagsfeestje. Jaja, ondertussen is ze al drie jaar geworden, ons kleine meisje. Rotverwend was ze weer maar 't was een leuk feestje.

Ik had gedacht dat het de komende weken wat rustiger zou worden maar niets lijkt minder waar. Op het laatste moment heb ik beslist om zaterdag naar Beervelde te gaan om daar een workshop stempeltechnieken te gaan volgen bij Wendy en Bruno. Het is de eerste keer dat ik ben hen ga maar sinds het vertrek van Vicky moest ik op zoek naar een andere leverancier en kwam zo ben terecht. De laatste tijd heb ik heel wat stempels en inkten gekocht en sinds de zelfgemaakte kerstkaartje heb ik wel zin in wat nieuws. Ik ging er dus nooooooooit aan beginnen hé, aan 't stempelen, maar zo zie je maar. Ik ben heel benieuwd. ondertussen liet ons Babs weten dat ze ook meegaat dus das al minstens 1 iemand die ik ken, en 'k ben wel blij dat we elkaar zullen weerzien want is weer van 't scrapweekend geleden. Vandaag heb ik ook besloten om naar "scrappen voor muco" te gaan. Gaan scrappen en dan nog voor een goed doel ook, beter kan niet hé :-)

Volgend weekend staat dan in het teken van de collega's. De zesde hebben we ons nieuwjaaretentje, en als dat uitdraait zoals vorige jaar, dan zal ik weer niet vroeg in mijn bedje liggen. Den dag daarna gaan we gezellig quizzen met een hoop collega's. En tot slot staat er de zesde maart een tupperware-avond bij mij thuis op 't programma. Waarschijnlijk ook weer met een hoop collega's, dus dat wordt ook weer een leuke boel.

Dan nog is bekijken om al onze bongo-bons op te krijgen. Er staat nog een dineetje met ons tweetjes op 't programma, een weekendje ardennen, een verwendagje in een beautycenter,....

Ok, dit was het dan weer. Ik hoop nu toch terug wat tijd te vinden om te gaan scrappen want 't is weer al veel te lang geleden. Ik heb er echt zin in maar 't ontbrak me de laatste tijd echt aan tijd.
Mss eens een weekje verlof voor mezelf nemen ?

Groetjes

Kristelc

woensdag 7 januari 2009

Kerstkaartjes gemaakt.

OK, ik besef het maar al te goed. 't Is weeral effe geleden maar 't zijn dan ook drukke tijden geweest. De komende weken ziet het er zelfs niet beter uit. Maar goed. Eerst en vooral wil ik bij deze nog iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat 2009 voor iedereen mag brengen waarvan hij droomt. Ondertussen heb ik ook niet echt meer gescrapt, alhoewel, nog wel een paar LO afgewerkt van de laatste scrapbookdag bij Creanijn. Deze vond plaats net voor Vicky's vertrek op wereldreis. Ik heb ondertussen wel nog heel wat nieuw materiaal aangekocht en zit boordevol ideeën maar de tijd ontbreekt me spijtig genoeg. Zelfs met de DTB van In2Hobby (december) ligt hier nog zo goed als gesloten.

Dus hier eerst effe wat foto's van de laatste LO's.

SSA54673SSA54674

SSA54675SSA54677

SSA54678SSA54679

Wat ik hier nu eigenlijk kwam posten waren mijn zelfgemaakte kerstkaartjes. Het is de allereerste keer dat ik dit doe dus ze zijn zeker niet zo mooi als degene die ik op andere blogs al bewonderd heb maar dat is één van de dingen waar ik me dit jaar meer ga aan wagen: kaartjes maken en stempelen.

Het kaartje met de foto heb ik in drie exemplaren gemaakt, er zijn er twee bij die door Lotte werden gemaakt (want zij stond erop de kaartjes van meter en peter zelf te doen) en dan nog wat anderen. Blijkbaar ben ik wel vergeten op sommigen onze namen te zetten: dom, dom, dom.

SSA54543SSA54544

SSA54546SSA54547

SSA54548

SSA54551SSA54552

SSA54555SSA54558 SSA54556

Voila, dat was het tot nu toe. Ik heb ook nog twee andere "dingen" gemaakt maar die gaan pas later verschijnen. Het zijn nl. nog de nieuwjaarscadeautjes voor Lotte haar meter en peter en die hebben we nog niet gezien. En aangezien haar meter nogal eens komt piepen op deze blog gaan we de nieuwsgierigheid nog wat aanwakkeren :-) Nog eventjes geduld dus.

Voila, hier laat ik het voorlopig eventjes bij. Tot volgende keer.

Kristel