zondag 9 maart 2008

Een nieuw speeltje en nog 2 spreads afgewerkt

Jaja, gisteren was het dan zover. Na meer dan een jaar dromen en wikken en wegen of ik hem al dan niet zou kopen, is hij nu toch in mijn bezit geraakt. De CRICUT. Ben hem gisteren gaan afhalen bij Vicky en ben er dan ook maar direct mee aan de slag gegaan. 't Was wat zoeken maar uiteindelijk is het gelukt en nu weet ik wel hoe hij werkt dus ga ik er veel plezier aan beleven.

Vandaag ook nog twee spreads afgewerkt. Ze komen alletwee in aanmerking voor de challenge en zijn allebei gemaakt op basis van de schetsen van CreanijnSchetsenBlog. Het zijn de twee schetsen die er deze maand al opstaan.

De eerste is als voorpagina voor het gedeelte van de Beekse Bergen. Het papier is van Basic Grey en het is de schets van 8 maart die ik gebruikt heb.

SSA53273 SSA53274

De tweede zijn foto's genomen tijdens de roofvogelshow waar Lotte heel verwonderd naar zat te kijken. 't Koste wel wat moeite om haar te laten blijven zitten. Hier weer papier van Basic Grey gebruikt en voor de eerste keer een titeltje met mijn EIGEN CRICUT.

SSA53270 SSA53271

Voila, dat is het weer voor dit weekend.

Groetjes

Kristelc

2 opmerkingen:

karin zei

mooie uitwerkingen van de schetsen !ze werken makkelijk hé.
enne met die cricut kun je blijven spelen ! veel plezier er mee !

Virginie zei

Hey kristel, mooie LO heb je gemaakt met je nieuw speeltje. Als je dat eenmaal hebt kun je het niet meer missen. Het is snel, gemakkelijk en je plaats rapper en meer tekst op de LO's. Grtjs