zaterdag 23 februari 2008

Drie volgende Spreads voor de challenge + creanijn schetsen

Jaja, ik ben weer aan het scrappen geslaan. Drie spreads gemaakt, die alledrie in aanmerking komen voor de 100-challenge. Straks dus tellertje ook aanpassen. De drie spreads zijn gemaakt op basis van de schetsen van februari op de creanijn blog.

De eerste gaat over de wandelsafari in de Beekse Bergen. We gingen binnen bij de geitjes en Lotte kon zo voor het eerst van kortbij kennismaken met deze lieve diertjes.

SSA53242 SSA53243

Tekst: Er zitten veel wilde dieren in de Beekse Bergen. Dus best overal je handjes bij je houden. Maar deze lieve geitjes mocht Lotte wel aaien, zelfs eten geven. Eerst wat onwennig maar leuk was het wel.

De tweede is van de autosafari. De rit eindigt tussen de giraffen.

SSA53245 SSA53246

Tekst: Na een hele lange rit door het Safaripark kwamen we bij de giraffen. Wat een nieuwsgierige dieren ==> Ze kwamen aan elke auto kijken en zo was het dus file aan de uitgang.

De derde gaat over onze avondwandelingen die we maakten voor bedtijd. Ook toen konden we nog eens naar die nieuwsgierige giraffen gaan kijken.

SSA53248 SSA53249

Tekst: Voor het slapengaan nog even wandelen. En wat zagen we plots?? Kijk, daar zijn die giraffen weer!!!

2 opmerkingen:

Katz zei

Prachtig ! echt heel leuke lootjes. Vooral die "avondwandeling' vind ik fantastisch.

Virginie zei

Hey kristel ,

Mooie LO's. Je bent er echt in gevlogen zie ik. Vind je blog ook mooi,zal regelmatig eens komen zien op je blog. heb er vandaag ook eens een gedacht van gemaakt om er een aan te maken, want vind dit wel leuk om de blogs te lezen. heb je toegevoegd aan mijn favoriete blogs als je dat goed vind.
Vele groetjes
virginie