dinsdag 10 maart 2009

Vanalles een beetje

't Wordt tijd om nog eens een berichtje op mijn blog te posten dus bij deze...

31/01 ben ik naar de workshop stempeltechnieken geweest bij in2hobby. Dit was een hele leuke ervaring aangezien ik echt niets maar dan ook niets afwist van stempelen. Ik heb het mij wel beklaagd dat ik deze workshop gaan volgen ben want daardoor is mijn bankrekening weer serieus geplunderd :-( Het was dus zeer geslaagd :-) Achteraf ben ik nog wat aan het oefenen geweest en het resultaat hiervan zal ik hier nu plaatsen:



Met Lotte zijn we twee weekjes geleden voor de eerste keer gaan schaatsen. Dat was ook een hele leuke ervaring. Een kleine uk van drie jaar die voor 't eerst op het ijs staat met een mama en papa die al meer dan 10 jaar niet meer geschaatst hebben, grappig waarschijnlijk om te zien voor de omstaanders maar 't was uiteindelijk een succes. Niemand is echt gevallen en op 't laatste kon het niet snel genoeg gaan voor Lotte.
In de vakantie zijn we ook naar Plopsa Indoor geweest. 't Was daar ketnet carnaval met Kaatje en Kamiel op bezoek dus dat kon voor Lotte ook al niet meer stuk. Eerste indruk leek het heel klein maar uiteindelijk hebben we met Lotte ALLE attracties kunnen doen en dus raakte onze dag wel gevuld. Zeker met alle fotosessies tussenin.
Vorige zondag moesten we normaal naar het feestje van neefje Elian zijn derde verjaardag. Spijtig genoeg is dit wegens de zieke meter van Lotte uitgesteld moeten worden. Hierdoor kon ik natuurlijk wel naar Drongen. Want daar vond het scrappen tegen muco plaats, georganiseerd door het fantastische team van NAN. Veel materiaal had ik niet mee, en eigenlijk heb ik alleen maar twee workshops gevolgd maar met de tombola kon het voor mij niet stuk. Ik kon namelijk naar huis met de hoofdprijs, 12 ponsjes van fiskars in een koffertje. Hierbij wil de dames trouwens nog eens feliciteren want 't stak allemaal goed in elkaar. Ben benieuwd naar de opbrengst want dat was natuurlijk het belangrijkste.
Het leukste was voor mij om iedereen nog is terug te zien. Doordat ik nogal aan de andere kant van het land woon, geen leerkracht ben ;-), een kindje dat veel aandacht vraagt.... is het voor mij moeilijk om vaak af te spreken.
Verder heb ik deze dag ook afgesproken om samen met Inge, Lien en Veerle mee naar Zeist te gaan op 5 april. Daar vind dan een groot stempelevent plaats. Jaja, ik heb de stempelmicrobe te pakken :-) Ik ben benieuwd.
Goed, nu een beetje rusten.
Tot later allemaal.
Kristel