dinsdag 27 mei 2008

Nog verder wat LO's afgewerkt.

Ook vandaag ben ik er weer is goed ingevlogen. Nog wat LO's afgewerkt van op de Creanijn Scrapbookdag ALbum-editie. Dat doet mij er wel even aan denken dat ik dringend eens de schetsen van mei moet gaan bekijken op de schetsenblog want natuurlijk heb ik dat nu wat laten liggen.

Bij deze zijn er dan weer foto's verwerkt geraakt van ons lang weekendje aan zee, toen Lotte zo'n zes maand was. Het was haar eerste reisje dat ons allemaal heel goed beviel, zelfs al was het in een caravan waar ik normaal niet zo voor te vinden ben.
De achtergrond waarop de foto's zijn genomen zijn niet zo ideaal maar 't lukt mij echt niet goed om goede foto's te nemen.



dinsdag 20 mei 2008

We zijn er weer ingevlogen

Zaterdag was het dus zover. Een uitstapje naar Oostkamp om bij Vicky aan een album te werken. Het was een leuke dag. Veel te kort natuurlijk omdat ik zoals reeds geweten, later die avond in Lommel moest zijn. Spijtig genoeg liep het daar niet al te best af, maar nog vijf matchen te gaan, dus alles kan nog.

Bij Vicky was het anders wel een vruchtbare dag. In principe was het de bedoeling om 10 spreads te maken maar ik was wat snel en maakte er dus elf. Sommigen hadden foto's bij en werkten hun pagina's al onmiddellijk af maar wegens tijdsgebrek (ik vertrok al rond 15u30) hield ik het bij de lege LO's. Oorspronkelijk was het ook de bedoeling om de pagina's te gebruiken om al een basis te hebben voor het Kreta-album maar vandaag kon ik het niet laten.

Op dinsdagnamiddag ben ik namelijk altijd vrij en vandaag kriebelde het toch (dat heb ik trouwens altijd als ik van bij Vicky kom). Dus heb ik maar de doos met foto's bij de hand genomen en foto's gezocht die bij mijn LO's pasten.

Het resultaat zijn drie spreads die afgewerkt raakten. Voor de titels te maken heb ik mijn geliefd speeltje (Cricut) gebruikt, dat nu nog leuker geworden is, dankzij de tips die ik van Virginie en Babs kreeg. Merci dames, nu lukt het perfect.

Bij deze dus al drie spreads. Twee spreads van de vierde verjaardag van mijn oudste nichtje (ze is er wel al vijf ondertussen, dus sta serieus achter zoals je ziet) en eentje met foto's van Lotte die onze schoenen past, eigenlijk ook al van zo'n 9 maand geleden.

Wie geïnteresseerd is om ook zo snel LO's af te werken, Vicky heeft geloof ik nog plaats vrij op zaterdag 24/05 maar dan zal je snel moeten zijn. 't Is echt de moeite, al is het maar voor de fun die we maken, tussen het scrappen door.




woensdag 14 mei 2008

Waarom moet mij dit weer overkomen?

Jaja, alles liep goed. Vicky organiseert opnieuw een dagje scrappen. Op zaterdag 17/05 in Oostkamp.

Op voetbalgebied liep ook alles naar wens. OHL haalde de eindronde. Officiële start van de eindronde op 18/05. Nu heeft den bond toch wel niet beslist van de bekerfinale op zondag te spelen waardoor de de kalender van de eindronde overhoop werd gehaald (waar kennen we dat van? 't begin van 't seizoen was ook al zo'n miserie). Gevolg: zaterdag 17/05 speelt OHL zijn eerste match. En had die dan nog thuis geweest? Nee, de loting zat me ook al niet bij. We maken namelijk onze verste verplaatsing. Een bezoekje aan Lommel.

Dus ja, nu moest ik dus kiezen, Scrappen of de eerste match van de eindronde. Naar alle twee keek ik al ontzettend uit dus is de beslissing maar gevallen. Ik ga naar Vicky om te scrappen, zal dan spijtig genoeg iets vroeger afscheid nemen van iedereen, om dan huiswaarts te keren, iedereen op te pikken en door te rijden naar Lommel voor de voetbal. Zo kan ik allebei toch nog meemaken, maar toch vind ik het zo iets typisch voor mij. Als ik dan al eens iets plan..... dan moet het toch weer allemaal samenvallen.

Maar goed, ik kan niet anders dan mij erbij neer te leggen. 't Zal een drukke dag worden, met hopelijk een leuke afloop. Een heel album volgescrapt en winst voor OHL in Lommel.