dinsdag 29 april 2008

De laatste twee sketches van april afgewerkt

Vanavond ben ik er nog is ingevlogen en heb de laatste twee sketches van april (zie http://creanijn-sketches.blogspot.com/) afgewerkt. Dat betekent dat er nog slechts één spread gemaakt moet worden en dan is het gedeelte van onze daguitstap naar Plopsa-Coo ook weer afgewerkt. Het gaat vooruit, het gaat vooruit, het gaat verbazend goed vooruit... En met de Creanijn scrapbookdag in het vooruitzicht zie ik mijn foto's eindelijk serieus verwerkt raken.


De beide sketches tellen uiteraard ook weer mee voor de challenge.


Groetjes

Kristelc

dinsdag 22 april 2008

Nog even dit.

Het volgende was ik nog vergeten te zeggen:
Uiteraard is er weer telkens gebruik gemaakt van de schetsen van Creanijn.

  1. Wauw (met de watervallen) is die van vorige week
  2. Na een lange dag... van twee weken geleden
  3. Zandsculpturen is de laatste van maart
  4. Bumba en Plop: is een schets die ik reeds eerder gebruikte van tijdens de Layoutworkshop vorige zomer (Album-editie). Waar die schetsen al niet goed voor zijn: hergebruik!!!

De schets van afgelopen zaterdag moet ik nog maken maar dat zal geen probleem zijn, morgen zien jullie hem wel verschijnen.

Zoals beloofd, nog wat gescrapt.

Hoi iedereen,

Gisteren had ik dus normaal een dagje verlof en ging er dus een scrapdagje van maken maar... zondagmiddag begon het. Keelpijn, mijn klieren gezwollen en suf dat ik me voelde. Dat zag er dus niet goed uit. Maandagmorgen dus toch maar vroeg mijn bed uit ipv het voorgenomen uitslapen en naar de dokter. Na anderhalf uur in de wachtzaal gezeten te hebben was het dan aan mij. Conclusie: witte angine, serieus erg, en de vijfde al dit jaar. Had mijn conclusies dus eigenlijk al getrokken maar moest toch naar de dokter voor medicatie hé. Ok, drie dagen thuis. Hm, vinden we dat erg? Nee, schrijf maar op (voor alle duidelijkheid, het is de vijfde keer dit jaar maar wel de eerste dat ik ermee thuisblijf), anderen blijven voor minder thuis, dus waarom niet. Toen moest ik wel nog langs de controle-arts van het werk, dus rond kwart voor twaalf was ik dan eindelijk thuis. Scrapping-time??? Euh, nee, want in tegenstelling tot de vorige keren had ik er gisteren toch echt wel serieus last van. Van echt suf en mijn spieren die wilden echt niet mee. Dus van de gelegenheid gebruik gemaakt om al naar Prison Break te kijken (ja, wij nemen dat op zondag op want dan is het flikken-tijd en ge moet ergens uw keuze maken als je nog geen digitale tv hebt natuurlijk). Daarmee heb ik de voorlaatste aflevering gezien want anders is het altijd zoeken naar een goed moment. Meestal is dat dan op woensdagavond of op zondag maar OHL speelt deze week zowel woensdagavond als zondagnamiddag thuis dus dat zat er toch niet in. Goed, om nu ter zake te komen, vanmorgen moest ik weer vroeg op want dinsdags moet ik Lotte naar de kribbe brengen (nee, ik hou haar niet thuis als ik ziek ben want dan zaagt ze toch een hele dag en verveelt dat kind zich steendood, ze gaat nl heel graag naar de kribbe). Terug thuisgekomen vond ik het stom van terug in bed te gaan liggen en bedacht dat ik McClouds gisteren opgenomen had wegens te moe om nog te kijken, dus me terug in de zetel gelegd en video aan. En toen ben ik er maar ingevlogen, en gevlogen is echt wel het goede woord. Kijk zelf maar.

Het zijn nog wat LO's geworden voor het Plopsa Coo-gedeelte. Heb nog eventjes geteld en nog drie spreads te gaan en deze is ook klaar dan. Vandaag alvast vier spreads afgewerkt en een voorblad. Wonder boven wonder tellen ze ook allemaal nog mee voor de challenge. Het BG-papier begint stilaan uitgeput te raken en dus moet ik in mijn ander papier gaan duiken en dat zie ik zo niet zitten eigenlijk. Maar alles moet op, dus zal er maar stilaan mee beginnen.

Heb van Vicky nog een hoop cardstock binnengekregen en een BG-pakket maar das maar één vel telkens dus voor spreads niet ideaal als ik dezelfde achtergrond wil gebruiken. Jaja, je hoort het al komen. Er gaat weer wat gekocht worden op de scrapbookdag volgende maand. Nu met het oog op een huis te kopen zal ik het zeker wat kalmer aan moeten doen maar ja..... :-)

Goed, nu laat ik de foto's maar op jullie los want kan me voorstellen dat niet iedereen even geïnteresseerd is in heel dit verhaal.

Groetjes

Kristelc








zaterdag 19 april 2008

Weer even geleden

Hoi iedereen,


't Is blijkbaar al een tijdje geleden dat ik nog iets op mijn blog heb gezet dus bij deze nog eens een berichtje. Na mijn superenthousiast bericht over de scrapbookdag bij creanijn lijkt het dat ik stilgevallen ben maar niets is minder waar. Ik heb hier geloof ik nog een viertal spreads liggen maar.... ik moet ze nog afwerken en daar vind ik maar de tijd niet voor. Dus heb ik de oplossing gevonden. Op 't werk is het nogal hectisch de laatste tijd en dat begon wat op mijn gemoed te werken dus heb ik besloten om maandag een dagje vrijaf te nemen. 't Is echt eens nodig, wat tijd voor mezelf. Dus Lotte gewoon naar de kribbe en 't ventje op pad om te werken. Resultaat: ikke lekker baas in huis en niks anders doen dan luieren en natuurlijk SCRAPPEN. En of ik dat ga doen. 't Moet echt vooruit gaan want in minder dan twee maand stijgt ons vliegtuigje op naar Kreta en daar zal weer wat gefotografeerd worden.


Voila, nu nog wat verderhelpen met de kuis hier zodat meneer niet kan klagen als ik maandag niks doe :-)


Groetjes


Kristelc

Bijgevoegd dan eindelijk ook een foto van onze snuffel.

dinsdag 1 april 2008

Yeeeees, Vicky doet het weer :-)

Goed nieuws in mijn mailboxje vandaag. Vorig jaar deed Vicky de scrapbookdag in juni en nu heb ik dit jaar rond die tijd toch wel mijn reis geboekt. Sinds de tweede creanijn scrapbookdag ben ik al elke keer van de partij geweest en ik wil ze dus voor geen geld missen. Vandaag dus het mailtje met de verlossende mededeling. De volgende scrapbookdag gaat door in MEI. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!! Ik kan erbij zijn. En wat nog veel leuker is: deze keer is het een volledig album dat we gaan scrappen. Deze workshop heb ik vorig jaar in de zomer (jaja, speciaal een dagje verlof voor genomen op een dinsdag) ook al eens gevolgd en was een heus succes. Ik raakte eindelijk eens wat foto's verwerkt. Het is ook sinds die workshop dat ik op 30x30 ben beginnen scrappen, daarvoor op A4. Het leuke aan deze workshop, zo net voor mijn reis, is natuurlijk dat ik weer een hele voorraad foto's ga wegkrijgen voordat er weer een pak gaan bijkomen op 10 dagen (mezelf kennende). Of is het spijtig dat het voor de reis is? Want mss had ik gewoon ook mijn reisalbum kunnen maken. Ach ja, ik heb nog tijd tot 17 mei om te beslissen wat ik doe: foto's wegwerken of mijn reisalbum al voorbereiden.

Maakt voorlopig niet uit, ik ben nu gewoon in de wolken.

Wie erbij wil zijn, inschrijven moet zeer snel gebeuren want de plaatsen zijn snel ingenomen. Kijk maar eens op de creanijn website.

 

Groetjes

Kristelc